aerobics 2

Samenwerking Forza

Beste leden,

We werken ondertussen al bijna een jaar samen met Forza Gymnastica uit Goes. Wij zijn daar met open armen ontvangen. De meiden van het selectieturnen zijn inmiddels volledig opgenomen in de groep en het draait allemaal prima.

Ondertussen hebben de besturen van Forza en Atlas onderzocht of verdergaande samenwerking mogelijk en wenselijk was en dat bleek het geval. Daarover willen wij jullie nu informeren.

Hoe gaan we nu verder?

De conclusie van de besturen van Atlas en Forza is dat opgaan van Atlas in Forza het beste zal zijn. Aangezien Forza een grote vereniging is met een goed bestuur en organisatie, willen wij alle leden vragen over te stappen naar Forza. Activiteiten in Heinkenszand worden gewoon voortgezet, maar dan onder de vlag van Forza.

Dit heeft wel een aantal consequenties, te weten:

* Iedereen dient lid te worden van Forza.

* Kleine wijziging in de contributie (meer informatie kunt u hierover opvragen bij: info@forza-gymnastica.nl) Er wordt geen inschrijfgeld in rekening gebracht. Wanneer en op welke manier? Per 1 oktober 2018 wordt SV Atlas opgeheven en gaan de activiteiten verder onder de naam Forza. De contributie voor Atlas wordt tot en met 30 september 2018 geïnd. De contributie voor het vierde kwartaal van 2018 dient aan Forza te worden betaald.

Wat verandert er voor jullie?

Eigenlijk heel weinig.... We denken dat dit een zeer positieve ontwikkeling is voor gymsport in Heinkenszand. Er is weer zekerheid over continuïteit met een organisatie die ingericht is op de toekomst.

Op 2 maart 2018 zal een en ander worden toegelicht tijdens de Algemene Leden Vergadering. Dit vindt plaats in Brasserie Stelleplas om 19:30 uur.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Atlas Heinkenszand