SV Atlas bestaat uit de volgende onderdelen

Gym is voor iedereen die het leuk vindt om gymnastische kunsten te leren zoals koprol, radslag, overslag, salto en nog véél meer.
Daarnaast maak je kennis met de brug, balk, ringen, trampoline en alle andere toestellen!
Deze groep is voor alle kinderen die op de basisschool zitten, 4 tot 12 jaar. Tijdens de lessen wordt de groep altijd verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

De selectiegroep van SV Atlas is altijd op zoek naar nieuwe turntalentjes. Ben jij 4, 5 of 6 jaar, lenig, sterk en niet bang om op je kop te hangen? Kom dan eens kijken of turnen iets voor jou is!
Deze groep traint voor wedstrijden. In het jaar dat je 9 jaar wordt, begin je met wedstrijden.
Wil je een keer komen kijken, neem dan vooraf contact op met Linda Meulblok.

In de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond! Leer op een leuke manier kennis maken met bewegen.

Lijkt het jou leuk om lekker te springen op trampolines en allerlei trucs te leren op de opblaasbare tumblingbaan? Kom dan eens een keer meedoen met de springgroep! Bij de springgroep kun je ook meedoen aan wedstrijden.
De springgroep is voor jongens en meiden vanaf 8 jaar.
Wat mee te nemen: sportkleding en wat te drinken. Sportschoenen zijn niet nodig, we trainen op blote voeten.